lördag

ikväll ska jag vara med elin åh jag vet inte alls vad vi ska göra , men vi hittar vell på något kul som vi alltid gör.
just nu väntar jag tills hon kommer hem för hon e hoss sina sysslingar i bålsta hiih ((:
inger mera åh säga idag, skriver kanske ikväll när jag e hemma,

tjarrå :D


fredag

chacha . i onsdags gjorde jag inte så mycket mer än att jag färgade håret , det vart inte så bra, mitt hår e fortf ornaget(stavning?) menmen får vell ta åh färga mera nån gång , men nu måste jag vänta i två veckor för att färga det igen för mitt hår e fett slitet -.-'. men a i torsdags så var jag i tumba åh va med gustav hahha.. mmh..

i helgen vet jag inte alls vad jag ska göra, ska nog bara chilla hemma tror jag x'p.

inte så mycket mer att säga.

kyss åh smek sänglek , hahha eller som assar säger PORRLEK :D <3

tisdag

chacha bloggen (;

igår så gjorde jag inte så mycket mer än att bara ja gick upp till mamma åh ringde rektorn, fick inge svar alls 
men idag så ringe min lärare henne, visste att han skulle göra det... -.-'. menmen sen ringde rektorn mamma åh vi kommer ha möte den 26 nästa onsdag, åh kalle sa att ja borde gå till skolan , hahahhaahah NEVER !
eftersom att jävla dali gör ju ingenting han är ju faen aldrig med simon men aah nog pratat om det, får bara damp om ja ens bara tänker på simon..

aya jag ska strax upp till elin åh hämta mina grejor sen vettafan vad jag ska göra eftersom jag kan inte vara med stackars elin som e sjuk ;/

aamen skriver kanske senare hare bäst (:

/ NASTY

söndag

det var länge sen jag orkade sätta mej ett finger på att blogga..
men får vell ta åh göra det nu för att det har hänt ganska mycket den hära veckan.

jag var i skolan som vanligt åh såklart så ska jag få mitt utbrott på simon så ja fick så himmla dap så ja åkte hem till elin åh då var jag dära en stund, sen gick jag hem åh bara chillade.
i fredags var jag med peter åh simon hihii de va vell lite kul då, seriöst jag har faen blivit fett modig på sista tiden. hahh att säga framför en kille att man gillar den var ett stooort steg..

sen åkte jag till huddinge åh träffade en annan peter åh då va jag med han åh fabbe åh johannes. de va ganska kul fast vi gick bara ute åh prata.
i lördags sov jag hemma hoss elin åh vi var bara hemma hoss henne åh chilla sen så prata vi med simon i luren hahahahha ;d

aya hejdå (:

lördag morgon

chacha (:
just nu sitter jag hemma hoss amanda åh vi har än inte gått åh lakt oss, vi var hemma hoss jokke idag med victor åh rasmus åh dära satt vi bara åh chillade.. sen slängde jokke typ ut mej åh amanda för han skulle såva som han inte gjorde alls. åh vi vart fett sura på honom, så då fick jag åh amnda vandra hem till henne -i kylaaaaaaaaaan -.-'....

ajuste hahahahahahhahaahah igår eller i torsdags så åkte jag åh peter till älvsjö för att träffa robin hah åh robin trodde jue att han skulle träffa elin åh så kom ja bara upp dära hahahah åh robin fick fett sto chock åh sen när ja skulle prata med robin så stog han baradära som ett fån -.-' ..

jaja nu ska ja lägga mej i sängen med amanda ;p

pusspusspuss // namnet kallas nasty, (;


nån dag

hejhej det var länge sen jag skrev hära, på sistånde så har det inte hänt så himmla mycket, igår så såv jag hoss robin åh vi bråkade åh jag vart fett sur på honom för det hände en grej på nyår. menmen skitsamma eller nej det e inte skitsamma. jaja nog pratat om honom. aya sitter hoss elin just nu åh jag ska såva hära, hihi det e kul hoss henne, vi eller rättare sagt jag har ätit mycket godis hahahahaha.

ajuste för er som klagar på att varför jag bloggar eftersom att det ändå inte e så många som läser den, men det skiter jag fullständigt i ifall folk läser den eller inte eftersom att jag skriver inte för att folk ska läsa om mitt liv åh skit. ja skriver faktist för att jag ska komma ihåg saker lättare så ja kan sedan läsa vad jag har gjort , menmen..

aya nu ska ja ha kul med elin så
pusspusspusspusspuss hahahah :DD // NNAASSTYY

RSS 2.0